1 Following
cindymazwailers

cindymazwailers

The Cindy Shearin Group Real Estate news Manhattan, Hong Kong, Kuala Lumpur Be en Real Estate Pro: kasta ett brett netto i jakt efter ett hus

F: Jag har nyligen läst att det blir svårare att hitta uthyrning. Jag funderar på att köpa ett hem efter våra hyresavtal löper ut. Jag har redan sett alla råd online om städa upp min kredit och sparar till en handpenning. Har du några andra visdomsord om att hitta ett hem? — Ross

 

A: medan jag inte kan nog betona värdet av att hitta en bra fastighetsmäklare att guida dig i denna process, finns det inget substitut för att utbilda dig själv. Det finns massor av gratis information lätt tillgänglig online, men det är inte nödvändigtvis exakt.

 

Innan du börja leta efter ett hus, bör du göra en lista över vad som är viktigast för dig – både nu och i fem år. Överväga hur många barn du kanske har samtidigt som de bor i hemmet. Är det möjligt en åldrande förälder kunde röra sig med er?

 

Titta på stadsdelar innan du identifiera specifika hem. De flesta människor tycks begränsa sig till området där de bor. Nyligen hade jag klienter som tittade för ett hem för ett år i Coral Springs utan någon lycka innan man beslutar att bredda sökningen. De hittade snabbt den perfekta platsen i Coconut Creek.

 

När du tur enskilda bostäder, koncentrera sig på de aspekter som är svåra att ändra: väggar, badrum och sovrum. Inte alltför fastna på golvbeläggningar, färger och dekorationer.

 

Slutligen kör igenom området under dag och natt – och under veckan och på helgerna. Vad ser ut som en tyst stadsdel onsdag eftermiddag kan vara en helt annan plats lördag natt.