1 Following
cindymazwailers

cindymazwailers

The Shearin Group Real Estate Brokers│Fordele ved at bo i en HOA Fællesskabet

Hver dag, spørger folk mig, hvis jeg har nogen tilgængelige programoversigter i Manhattan Village gated samfund. Det er sådan et populært sted på grund af sikkerheden, den utrolige parkettes og fortove og de indhegnede omgivelser. Der er naturligvis, husejere associering gebyrer, når du bor i et sted som Manhattan Village, til at dække, fællesskabsområder, drev, stier, blomster og veje. Mange rækkehus eller lejlighed bygninger har også HOA gebyrer, som gør mange almindelige kvarterer i Redondo Beach, parker og parkettes, der nydes af lokale.

 

HOA gebyrer måske ikke giver mening at en person, der ikke har boet med dem før, men jeg vil gerne fortælle dig de vigtigste fordele ved at bo i en HOA Fællesskabet.

 

Al vedligeholdelse er delt. Din boligejer forening gebyrer sammenlægges, således at når en vej, en gate, en park eller et fælles område træ skal være fast, den får rettet fra at penge. Det betyder, at lawn care, legepladser, Tor og hegnet reparation, etc. er alle varetaget af en anden. Husejere betaler hovedsagelig HOA at tage sig af mange ting, som almindelige boligejere har hen til lave sig selv.

 

Disse parker og cykelstier og legepladser, jeg nævnte før? Dem, der er tilgængelige for alle i Fællesskabet, gratis. Swimmingpools, veje, basketball domstole eller enhver herlighedsværdi, betalt af boligejernes sammenslutning honorarer er gratis for alle, der bor i kvarteret. Nogle kvarterer har endda fitnesscentre, basketball domstole eller mere omfattende fælles faciliteter.

 

Tvister mellem dine naboer behøver ikke at resultere i en civil retssag, når der er en HOA. Eventuelle uoverensstemmelser mellem beboere er og ledet af Fællesskabet selv, gør klager og argumenter meget nemmere at håndtere og meget mere effektivt.

 

Sidst, får du at se dine naboer mere og få en bedre følelse af fællesskab. Fordi din HOA giver dig et spil og en stemme stemme i hvad der sker i dit nabolag, er du mere tilbøjelige til at nå ud til dine naboer, finde ud af, hvad de tænker, og diskutere måder at tjene kvarteret bedre. Du vil få venner og vil skabe store samfund begivenheder, fundraisers, eller træffe bedre beslutninger som en gruppe om nogen større ændringer eller udvikling.

 

Beboerne i Manhattan Village alle nyde disse fordele på grund af deres låge, HOA Fællesskabet livsstil. Som en gruppe, de samle deres ressourcer og træffe bedre beslutninger om fremtiden for deres kvarter.