1 Following
cindymazwailers

cindymazwailers

The Cindy Shearin Group: Alt du behøver at vide om at købe en bolig i Europa

 

The Cindy Shearin Group: Alt du behøver at vide om at købe en bolig i Europa

 

Tre år siden, mens du besøger venner i den vinproducerende Languedoc-Roussillon-regionen i Sydfrankrig, Timothy McDonald besluttede han ønskede, hvad de havde: en chance for at opleve lille-bysliv i hvad beskrives somme tider som en uspoleret og mere økonomisk overkommelig udgave af Provence. Et år senere McDonald og hans kone, Kathleen Brooker, tog en pant på deres indbetalte Seattle hjem og plunked ned $200.000 i kontanter for en 1400-tals tidligere shop hus i de fjerntliggende landbrugs landsby af Azille (indb. 1.100), 90 minutter fra Toulouses lufthavn. Par, begge i deres tidlige 60 ' erne, planlægger at tilbringe flere måneder om året, når hun går på Pension en dag fra sit job som administrerende direktør for historiske Seattle. (McDonald, en semiretired arkitektonisk preservationist, allerede bruger en måned ad gangen der.)

 

Mens nogle aldrende boomers kan sætte en præmie på bekvemmelighed eller et sted, der kan rumme fremtidige fysiske begrænsninger, inkluderet McDonald og Brooker købt i en by uden selv en togstation og fra en entreprenør hvis tanken om smagfuld renoveringer fjernelse gelænder på den smalle trappe af den tre-etagers sten struktur. Og hvorfor ikke? De er fit bikers, løbere og historie buffs, der bekymrer sig mere om byens nærhed til katharernes romansk websteder og nyder deres franske, britiske og schweiziske naboer. "Vi ønskede at have en større liv, snarere end at have en større hjem i USA, og ironisk nok vi fandt det i en lille fransk by," siger Brooker.

 

Naturligvis, har amerikanske milliardærer og berømtheder altid levet store i Europa. Microsoft medstifter Paul Allen holder efter sigende en stab på 12 på sin bakketop villa i St. Jean Cap-Ferrat, langs Côte d'Azur. George Clooney 30-værelse palazzo på Italiens Comosøen har medvirket i mange A-list parter.

 

Men en svagere euro, lave renter og bryder priserne på fast ejendom i dele af euroområdet er at spørge mere almindelige amerikanske eurofile at kigge på at købe et stykke af den gamle verden.

 

Hvad de i øjeblikket finde, siger Ronan McMahon, der rapporter om fast ejendom tendenser for webstedet International Living er, at europæiske priserne toppede mellem 2006 og 2008 og er nu over hele kortet. Stratosfæren London og Paris priser aldrig faldt så meget og har ledes tilbage op. Men en afvandring af unge fra landdistrikter Frankrig og Italien har lavet hjem som den ene Brooker og McDonald købt noget mere overkommelige.

 

Så er der Europas fast ejendom bust områder, som i modsætning til, sige, Nevada og Florida ikke har startet deres comebacks. McMahons rådgivning for disse områder: vente på, at priserne er faldet dramatisk og være parat til at holde et stykke tid. Det gør ham bullish på Spanien og Irland men bearish på Portugal's Algarve og de græske øer af Kreta, Mykonos og Santorini, hvor priserne er ned kun 30% fra deres højdepunkt. Derimod, langs den naturskønne Ring of Kerry, nær McMahons Adare, County Limerick, Irland base, kan $100.000 få dig en country cottage, et nybygget moderne hjem eller en byggegrund med udsigt over Atlanterhavet. Alle ville have hentet $500.000 på toppen. I Spanien deal jægere har øse op lejligheder i mislykkede udvikling fra banker sælger for en tredjedel af 2007? 08 listepris. En to-værelses, to-bad lejlighed på Costa del Sol med distant visninger (på en klar dag) af havet mindre end en mile kan væk havde for $100.000.

 

Ud over tilstanden af markedet for fast ejendom, overveje hvordan et køb passer ind i din overordnede økonomi og uanset om du er virkelig spil for opretholdelse af et hjem i et andet land og eventuelt afgående der praktiske, juridiske og personlige udfordringer. Besøg området du overvejer flere gange, leje et sted (snarere end opholder sig på et hotel), shop for mad, gøre vaskeri og få den fulde bolig oplevelse, gode og dårlige. Spørg dig selv, hvad du leder efter: en base for rejse eller en charmerende destination? En primær eller andet hjem? Eller måske bare en ferie sted, som du vil leje ud?

 

To år siden købte Ray Stewart, en 63-årig, Europa-baserede American telecom exec, en 3.300-square-foot lejlighed i det centrale Bruxelles som led i sin "livsstil plan." Efter Stewart trækker sig tilbage i et år eller så, han og hustruen håber Barbara Reno, 66, en tidligere ikke-for-profit executive, at tjene på corporate og velgørenhed boards, deler deres tid mellem et hus i USA og Europa, med Bruxelles som en base. By med 1,1 millioner er 80 minutter med tog fra Paris, to timer fra London og meget billigere at købe end enten. Sikker, leje en Bruxelles flad kommandoer er mindre, også, men Stewart ikke planlægger at leje det. Han erhvervede to enheder og fusionerede dem ind i en tre soveværelser, tre og en halv bad lejlighed til at rumme besøg fra parrets tre voksne sønner fra tidligere ægteskaber.

 

Elizabeth McCaw, tidligere planlægning af ejendom advokat, og hendes mand, Yahn Bernier, en softwareudvikler for ventilen, både i deres tidlige 40 ' erne, havde en mindre grand vision: ferie i Paris med deres 6-årige datter, Cameron, med et minimum af besvær. Så betalt de næsten $300.000, (ca. halvdelen i kontanter og resten med en sælger-finansierede pant) for et fraktioneret andel at give dem fem uger om året i en tre-værelses lejlighed på venstre Seinebred. Årlige udgifter til vedligeholdelse og forvaltning pant, delvist opvejet af lejeindtægten, køre omkring $6,700. Det handler om, hvad de ville have til at betale for at leje lejligheden i lavsæsonen, og de kan lagre Camerons legetøj i kælderen mens du besøger Berniers slægtninge andetsteds i Europa. De overvejer at tilbringe mere tid i Paris efter pensionering og ser på køb som "en god generalprøve uden at gøre en kæmpe engagement", siger McCaw.

 

Kim Hawley, 56, og hendes mand, Thomas van Overbeek, 63, pensioneret Silicon Valley direktører, betragtes som køber i Wengen, en søvnig landsby i Berner Oberland af Schweiz, som de har besøgt 17 gange, men konkluderede det ikke mening finansielle eller personlige. Huse der er dyre i forhold til husleje. Og med børnebørnene i USA, de var ikke kommer til at tilbringe halvdelen af deres tid i Wengen, alligevel. Plus, siger Hawley, eje hjem i San Jose, Californien og Sierra Nevadas er "nok hovedpine? – vi er ikke hus samlere."

 

Hvad der følger er nogle praktiske problemstillinger. For andre lokkende landestandarder, se "De bedste lande til byen levende." Flere udenlandske pensionering valg og rådgivning er her.

Source: http://www.forbes.com/sites/deborahljacobs/2012/11/21/everything-you-need-to-know-about-buying-a-home-in-europe